Joyce en Marcel volgen hun droom LasVegas en Tennessee ELVIS 35th Anniversary 2012

Het oude Las vegas, Hoover Dam, Grand Canyon West, Red Rock Canyon, en naar wereldster Celine Dion.

• We zijn zondagochtend 5 augustus met ons Las Vegasgroepje naar het eerste hotel van de Strip geweest het Stratosphere hotel, hier kan je met een lift helemaal naar de bovenste verdieping van dit hotel gaan, en vandaar uit heb je prachtig uitzicht over de hele strip en s' avonds zijn we naar de beroemde Fremont Street geweest, naar het oude Las Vegas.
  • Maandag 6 augustus zijn we met 3 auto's naar de Hoover Dam en naar de Grand Canyon West gereden. Het was een geweldige tour dit moet je gewoon een keer gezien hebben, deze namen hoor je altijd van mensen die in Las vegas waren geweest, nou wij hebben de Hoover Dam en de Grand Canyon gezien hoor, nu kunnen we er ook over meepraten, het was prachtig en indrukwekkend. Marcel heeft een aantal mooie foto's hier van gemaakt.
  • De volgende dag zijn we weer met 3 auto's naar de Red Rock Canyon gewest, ook dit was weer een geweldige ervaring. En toen kwam onze droom avond we gingen naar Celine Dion de wereldster, ze trad op in het prachtige hotel Caesars Palace, het was een geweldige belevenis om dit mee te maken, wat was de show prachtig, en wat zag Celine Dion er elke keer prachtig uit. En haar stem, zo zuiver en zo mooi...we kregen gewoon kippevel. Het was een echte las Vegas show met alle glitter en glamour erbij die je maar kan bedenken. Een aanrader voor iedereen. Marcel heeft bijna alle foto's gemaakt. We hopen dat jullie net zo genieten van deze nieuwe fotoserie.

Luuk

Leuk dubbelzinnig, die laatste foto. ;-)

Helma

Ik ben jaloers! Wat een prachtige omgeving . Wel een enorme dam met stuwmeer. Op de ene foto droge en stoffige landschappen wn op de andere een bak water waar je flik van onder de indruk raakt.
Celine is ook een belevenis op zich. Mooi.
Veel plezier en geniet samen van alles.
Groetjes Helma.

Patricia

Hoi Joyce en Marcel ik zie dat jullie het naar jullie zin hebben. Weer mooie verhalen gelezen nog een fijne vakantie verder! Xx

cees

hallo Joyce & Marcel , weer mooie foto,s hoor en het zal straks wel druk wezen in Memphis maar maak daar ook een mooie tijden met elkaar , en leuk dat je ons op de hoogte houd van jullie reis door Las Vegas en straks Memphis

pluis

nog ff en dan zie je de anderen,en dan kan t loos gaan met de fun,heb je nu ook gehad ,maar met de hele ploeg denk ik zal t nog leukerder zijn ,heerlijk dat jullie t zo naar je zin hebt gehad daar,en nu op na t volgende liefs en xxx pluis

Terry

Bedankt weer voor de prachtige foto's.
Grand Canyon en Fremont Street is geweldig mooi,
doet me terug denken aan 1998 toen ik daar ook was.

Lisa en Hans

hele leuke fotos , en veel plezier in Memphis XXX

Hans

Nou nou Joyce en Marcel, wat een mooie set foto's weer.

frank

he luitjes leuke fotos en wat kan die man foto s nemen zeg knap ook dat hij eindelijk weet hoe hij werkt dat hij er zelf ook op kan staan door de timer te gebruiken toch handig als je een boekje leest he maar daar zijn wij koopmanschappen niet zo goed in veel plcier nog en blijf scherpstellen he broer van me

joyce en marcel

dank jullie wel allemaal voor jullie geweldige reakties xxx

Corrie veldhuis

Wat een mooie omgeving zeg, hadden jullie de kaarten voor Celine Dion van te voren al gekocht? Lijkt me geweldig zo'n Vegas show mee te maken. Wel nog veel plezier en ik volg wel weer:)

joyce en marcel

hey Corry, we hadden ze een paar dagen van te voren besteld tijdens onze reis, we hadden gewoon mazzel dat er nog 2 plaatsjes vrij waren. Precies op de laatste dag/avond dat we nog in Vegas zaten :)